Buku Kami

Dakwah IndieDakwah Indie

Dakwah Indie merupakan hasil penulisan Mohamad Asman bin Mohd Aminjum, selaku admin Dakwah Indie dan juga pengarah urusan Mutiara Rompin Enterprise. Buku ini merupakan buku sulung Keluaran Dakwah Indie. Buku yang berjumlah 154 muka surat ini diterbitkan dan didaftarkan dengan Perpustakaan Negara Malaysia pada 15 Jun 2018.

Apa yang menarik ialah, segala isi dan penulisan dalam buku ini disiapkan oleh Mohamad Asman dalam masa sembilan hari sahaja, berbanding dengan jangkaan bahawa buku ini disiapkan dalam tempoh tiga bulan. Antara yang menarik dalam buku ini:-

1) Cinta Allah
2) Ibu Bapa Derhaka
3) Maaf
4) Puisi : Iman yang Tentukan

Buku yang mengandungi 15 bab, 2 cerpen dan 5 puisi ini boleh didapatkan dengan harga RM 25.00 sahaja.


Secebis Nota Buat Pendakwah

Secebis Nota Buat Pendakwah merupakan buku kedua Mohamad Asman yang diterbitkan pada 15 Februari 2019. Buku ini berkisarkan tentang dilema yang dihadapi pendakwah, cara menghadapinya dan pengalaman berdakwah.

Buku ini mengandungi enam bab yang mengkhususkan kepada dakwah.
Buku ini boleh didapatkan dengan harga RM25.00 sebuah.


CARA NAK BELI BUKU KAMIAnda boleh mengisi borang di blog ini atau terus sahaja WhatsApp kami dengan tekan link di bawah:
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengumuman Penting

Teman-teman, Terima kasih kerana sentiasa menyokong blog ini (walaupun tak ada orang). Namun, blog ini yang sebelum ini dikenali dengan ww...